Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

RABKA-PONICE

Adres obiektu Ponice 196, 34-700 Rabka-Zdrój
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 14

 
 

ela
Dodano: 2017-03-24
Pobyt od: 2017-02-11 do 2017-03-18 IP: xx.254.149.51
 
 
    

kolejny udany pobyt z rodzinką:)polecam


 
 

Daria
Dodano: 2016-09-08
Pobyt od: 2016-08-15 do 2016-08-20 IP: xx.8.176.170
 
 
  

Witam serdecznie, wspaniałe miejsce. Polecam gorąco. Przesympatyczna gospodyni, rodzinna atmosfera. Świeża pachnąca pościel, świerszcze za oknem, zapach lasu i pól a w oddali migoczące światła Rabki leżącej w dolinie. W pobliskim domu można kupić świeżutkie sery i jaja. Trafiłam tam przypadkiem z internetu w 2008r. i wracałam co roku. Moje dziecko spędzało tam wakacje, szalejąc z innymi dziećmi. Korzystna lokalizacja, blisko Zakopane, przejście graniczne Chyżne, Kraków.


 
 

Kordian
Dodano: 2016-07-11
Pobyt od: 2016-02-03 do 2016-02-07 IP: xx.13.77.243
 
 
    

Wspaniałe miejsce, wspaniali ludzie. Bardzo dobry dojazd, piękny widok z okna. Czego chcieć więcej ? Serdecznie polecam!


 
 

Dominika S
Dodano: 2016-07-07
Pobyt od: 2014-07-01 do 2016-07-06 IP: xxx.18.22.112
 
 
    

Polecam! Przemiła gospodyni, czyste pokoje, piękne krajobrazy, spokojne wzgórza... Ale tez duzo atrakcji dla dzieci - ogniska, zbieranie jagód i grzybów, a w zimie zjeżdżanie na sankach i nartach. Na dodatek blisko Rabki - same plusy! Juz planujemy następna podróż - tym razem kolorowa jesienią...


 
 

Magda z Bytomia
Dodano: 2016-07-04
Pobyt od: 2016-06-24 do 2016-06-27 IP: x.60.111.72
 
 
    

Przesympatyczna atmosfera, piękne widoki, cudowny relaks na łonie natury - tak w skrócie można opisać pobyt w Poniacach w Pani Ewy. Najpiękniejsze są wieczory, kiedy można zasiąść na balkonie i obserwować przechadzające się po łące owce i kozy, albo zrobić ognisko. Dosłownie idylla. Gorąco polecam!


 
 

Elżbieta L
Dodano: 2016-07-01
Pobyt od: 2015-07-01 do 2015-07-24 IP: xx.27.32.49
 
 
    

Polecam!! Miejsce do którego wracam każdego roku by naładować akumulatory. Dzieci biegają swobodnie, nawet nie trzeba specjalnie ich pilnowac. Dom polozony jest daleko od drogi, w bardzo spokojnym miejscu. Do dyspozycji najmlodszych plac zabaw, basen oraz świetlica. Najlepsze w tym miejscu jest to że wraca tu dużo rodzin z dziećmi. Moje pociechy zawsze mają się z kim bawić. Dzieci są tu w siódmym niebie!! A my rodzice po prostu odpoczywamy. Leżaki, dobre książki, altanka z grilem...nic wiecej nam nie trzeba 😉 dodatkowo dobra baza wypadowa. Zaraz obok domu prowadzi szlak na Stare Wierchy (delikatne podejście, idealne na spacer z dziećmi). Niedaleko od domu nastepny szlak na Maciejowa. Super miejsce! Polecam osobom chcacym naładować akumulatory. Miejsce z pozytywną energią! Wracam tu od 4 lat i będę wracać!!


 
 

beata
Dodano: 2015-07-10
Pobyt od: 2015-06-29 do 2015-07-09
 
 
    

Pobyt u Ewy to super wypoczynek, cisza, spokój, dla dzieci dużo przestrzeni do zabawy, piękne widoki, POLECAM


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-10-09 12:33:30
Dziękuje bardzo serdecznie za przemiły wpis:)ZAPRASZAM oczywiscie ponownie. Miłych gości bedziemy witac z szeroko otwartymi ramionami
 
 

Agnieszka Pośpiech
Dodano: 2015-03-06
Pobyt od: 2013-02-06 do 2011-03-06
 
 
 

Pobyt u Pani Ewy to doskonały wypoczynek w rodxinnej atmosferze ,ciepłym domu z widokiem na przepiękne góry. Wakacje spędzone w zdrowym klimacie z moźliwością przechadzek , atrakcji dla dzieciaków i spokoju dla dorosłych. Byłam trzy razy i będę jeszcze poniewaź tu się wraca. Ewa przemiła, serdeczna , pomocna i bardzo kochana.Takich ludzi w dzisiejszych czasach moźna spotkać tylko w Ponicach. Polecam i zachęcam do przyjazdu i obiecuję źe kto raz odwiedzi ten ukwiecony dom będzie tam wracał.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-04-20 21:06:11
dziękuję bardzo Agnieszko za przemiły wpis:)
 
 

marzena boguszewska
Dodano: 2012-08-13
Pobyt od: 2012-08-04 do 2012-08-09
 
 
    

"Dziękujemy pani Ewo za pobyt w pani pensjonacie. Było bardzo przyjemnie i miło. okolica przepiękna,cisza i spokuj,przemiła atmosfera jak w domu.Miasto Rabka jest bardzo przepiękne i dużo zabytków do zwiedzania.Idealne miejsce dla dzieci zwłaszcza ruchliwych, polecamy 100 % i napewno tam wrócimy.pozdrawiamy Marzena Boguszewska oraz rodzina z Krakowa


 
turyści
Dodano: 2011-07-23
Pobyt od: 2011-07-16 do 2011-07-23
 

Dziękujemy pani Ewo za pobyt w pani pensjonacie. Było bardzo przyjemnie i miło. Bardzo podobał nam się pani piesek o imieniu Brutus. Miasto Rabka jest bardzo przepiękne i dużo zabytków do zwiedzania. Pozdrawiamy z cieszyna


Opinie 1-10 z 14

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie